FENIE ENERGIA WEB

 

Ser Agente Energético de FENIE ENERGÍA significa:

 • Obtén una nova font d'ingressos. Si incorpores l'activitat de comercialització d'energia al negoci, ampliaràs la cartera de clients i l'empresa serà més sostenible.

  Obtén una nova font d'ingressos. Si incorpores l'activitat de comercialització d'energia al negoci, ampliaràs la cartera de clients i l'empresa serà més sostenible.

 • Amplia l'oferta de productes i serveis. feníe Energía et dóna accés d'Estalvi Energètic que podràs oferir als teus clients i ajudar-los a estalviar en el consum d'energia.

  Amplia l'oferta de productes i serveis. feníe Energía et dóna accés d'Estalvi Energètic que podràs oferir als teus clients i ajudar-los a estalviar en el consum d'energia.

 • Fidelitza els clients. T'ajudem a mantenir una relació de confiança amb els teus clients. Tu seràs sempre la seva persona de referència: el teu telèfon apareixerà a cada factura per què el client contacti directament amb tu.

  Fidelitza els clients. T'ajudem a mantenir una relació de confiança amb els teus clients. Tu seràs sempre la seva persona de referència: el teu telèfon apareixerà a cada factura per què el client contacti directament amb tu.

 • Forma part d'un gran col·lectiu. Si t'uneixes a Feníe Energía podràs finalment competir amb les grans comercializadores i oferir un millor servei als clients.

  Forma part d'un gran col·lectiu. Si t'uneixes a Feníe Energía podràs finalment competir amb les grans comercializadores i oferir un millor servei als clients.

 • 1