Tenim el plaer d'informar-vos que el dijous 1 de juny de l'any corrent, realitzarem la Commemoració del 110 anys del Gremi d'Instal·ladors d'Electricitat, Fontaneria i Afins de Barcelona.

És per això que volem celebrar l’efemèride amb un Sopar de Celebració que tindrà lloc a INEFC de Barcelona al vespre, començarà amb la Benvinguda i Copa de Cava a la Terrassa amb vistes espectaculars de la Barcelona Sud, continuarem amb el tradicional Lliurament de Guardons Gremials a les empreses i associats que fa molts anys que estan amb nosaltres, el Sopar de celebració que ens permetrà gaudir una bona estona de la companyia mútua, i que inclourà el Sorteig de viatges i estances en Paradors i l’actuació del monologuista Enric Company, que amenitzarà la festa.

Volem agrair la col·laboració de tots els participants que hi seran en aquesta festa, la qual no seria possible.

Desitjant poder saludar-vos personalment en aquest dia tan especial, rebeu una cordial salutació:

DETALLS

LLOC. Sala d'Actes de l'INEFC (Montjuïc). Avgda. de l'Estadi 12 de Barcelona. Com arribar

DIA I HORA. Dijous,1 de juny a les 19:30 hores

PREU. 40 €.- per persona

DATA LIMIT DE RESERVA. 24 de maig de 2017 al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon 93 453 69 06

 

PATROCINADOR 

 

junkers

 

CO-PATROCINADORS  

 pieza puzzle baxi  pieza puzzle fenie energia  pieza puzzle grupo electrostocks  pieza puzzle magserveis
 pieza puzzle martin y cachon  pieza puzzle saunier

 

 

 pieza puzzle tuv rheinland


pieza puzzle unex

 

 

 

 

AGIC i FERCA segellen la seva unió a la V Trobafira

  • Amb aquesta  unió,  la  nova  federació  AGIC-FERCA  s’ha  convertit  en

l’associació del sector de la instal·lació més potent de l’Estat Espanyol.

  • Representarà un  total  20  associacions  territorials,  5.500  empreses instal·ladores amb 29.000 treballadors directes i una facturació anual acumulada de 1.350.000.000 € aproximadament.
  • El Secretari d’Empresa i Competitivitat, Sr. Joan Aregio, i l’Alcalde de Cornellà de Llobregat, Il·lm. Sr. Antonio Balmón, han presidit l’acte de presentació.

Cornellà de Llobregat, 27 abril del 2017 - En el marc de la cinquena edició de la Trobafira, un esdeveniment que va néixer fa cinc anys i que vol apropar als fabricants i distribuïdors a les empreses instal·ladores, s’ha presentat la nova federació d’aquest àmbit: AGIC-FERCA. Aquesta nova entitat representa 20 associacions territorials, 5.500 empreses  instal·ladores  amb  29.000  treballadors  directes  i  una  facturació  anual acumulada de 1.350.000.000 € aproximadament.

El Secretari d’Empresa i Competitivitat, Sr. Joan Aregio, i l’Alcalde de Cornellà de Llobregat, Il·lm Sr. Antonio Balmón, han presidit l’acte de presentació de l’AGIC-FERCA. Aregio ha celebrat “l’impuls al sector que significa aquesta nova federació”, alhora que ha destacat que comportarà “una interlocució més fàcil i més clara per l’Administració Pública”. Per la seva banda, l’Alcalde de Cornellà de Llobregat ha ressaltat “la importància de sumar esforços en el context social i econòmic que estem vivint. La creació de l’AGIC-FERCA és una gran notícia que aporta valor afegit al sector”

El president de l’AGIC, Jaume Alcaide, ha mostrat la satisfacció per l’existència d’aquesta nova federació: “AGIC-FERCA s’ha convertit en l’associació del sector instal·lador més potent de l’estat espanyol”. Alcaide també ha donat la mà a aquelles entitats que encara no hi formen part: “Convidem als gremis que encara no són amb nosaltres. Si sumem més força, aconseguirem ser més eficients”. El president de FERCA, Juan Antonio Fernández, ha destacat que l’acord per la constitució de la nova federació AGIC- FERCA “és resultat de la bona feina dels gremis i del creixement del sector de la instal·lació en els darrers anys”

 

El GremiBCN us convida al Barcelona Building Construmat 2017 que tindrà lloc del 23 al 26 de maig al Recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

CONSTRUMAT 2017

 

Per accedir-hi de forma sense cost clika aquí i segueix les indicacions que et diem.