fenieenergia

Como ya sabéis pusimos en marcha una Ampliación de Capital con el objetivo de ampliar la red de agentes energéticos y unir a todo el colectivo de instaladores. Esta posibilidad de adquirir nuevas acciones de la compañía se puede solicitar hasta el 25 de diciembre por lo que queda un mes para poder llevarlo a cabo.   
Esta unión significa dar nuevas oportunidades de negocio y mayores ofertas de trabajo a los instaladores, ofreciendo a sus clientes una amplia oferta global. 
El objetivo por el que se realiza la Ampliación de Capital es el de dar cobertura y entrada a los instaladores de todo el territorio nacional a pertenecer a la compañía.

Os animamos si estáis interesados a participar en esta ampliación de capital para hacer más grande a la compañía de los instaladores.

plan movalt

Us informem de que ja s’ha fet efectiva la publicació en el BOE de la “RESOLUCIÓN DE 7 DE NOVIEMBRE DE 2017, DEL CONSEJO DE ADMINISTRACIÓN DEL EPE INSTITUTO PARA LA DIVERSIFICACIÓN Y AHORRO DE LA ENERGÍA (IDAE), POR LA QUE SE ESTABLECEN LAS BASES REGULADORAS DE LA CONVOCATORIA DE AYUDAS DEL PROGRAMA DE AYUDAS PARA LA ADQUISICIÓN DE VEHÍCULOS DE ENERGÍAS ALTERNATIVAS (PLAN MOVALT VEHÍCULOS)”

http://www.idae.es/file/13399/download?token=Bws7EbU8

http://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2017-13158

Aquest cap de setmana (11 i 12 de novembre, de 9 a 19 hores) el GremiBCN estarà present compartint un estand amb el Gremi del Motor de Barcelona a la Fira del Vehicle Electric EXPOELECTRIC 2017, dintre del marc de col·laboració que s’ha establert entre AGIC-FERCA i la Federació Catalana del Motor.

Des de El GremiBCN creiem que és molt important tenir presència en aquesta trobada del vehicle elèctric i poder fer arribar a la ciutadania l’ informació necessària tant per la compra com per la recàrrega d’aquests tipus de vehicles. Per aquesta motiu també hi serà present al nostre estand un tècnic especialista en recarrega de vehicle elèctric de Fenie Energia.

Pots consultar el díptic informatiu que hem realitzat per facilitar als usuaris l’accés a l’ informació de com instal·lar un punt de recarrega a casa seva i també el plànol de la fira. 

Et convidem des d'aquestes línies a compartir uns minuts amb nosaltres a l’estand B1.

 

T’ ESPEREM

NOTA INFORMATIVA D’ INTERES PELS AGREMIATS INSCRITS AL RASIC

A partir del passat mes d’Octubre d’ enguany, ens consta que la DGEMSI Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial, situada al C/ Sepúlveda 148-150 5ena planta de Barcelona, està remetent requeriments als instal·ladors inscrits en el RASIC a fi de presentar documentació de l’activitat professional d’empresa o a títol particular relativa a l’exercici 2016.

ATENCIÓ. Si heu efectuat qualsevol canvi en l’exercici de la vostra activitat, com ara canvi de domicili, ampliació, modificació, baixa de l’activitat, i/o altres canvis que afectin al RASIC us fem l’advertiment de què doneu resposta en temps i forma a la DGEMSI, en cas de NO RESPONDRE per alguna raó, per exemple no localitzar-vos, i seguint les pautes legals de caràcter administratiu, se us requerirà mitjançant el DOGC i la publicació d’edictes en l’Ajuntament de la localitat que els hi consti a les seves dades. Finalment, i tal com veiem que està passant aquests dies, se us comunica una resolució per la què us sancionen amb una multa coercitiva de 1.000 € i se us continua requerint l’aportació de la documentació assenyalada en primera instància.
 
Donem avís, doncs, per si esteu en algun dels supòsits indicats per tal de què us informeu davant la Direcció General actuant si heu estat requerits i en quina fase del procés de comunicació del requeriment us hi trobeu.
 
Per qualsevol dubte o aclariment restem com sempre a la vostra disposició al telèfon 93 453 69 06 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tanmateix us recordem que aquesta informació també la fem extensiva als Requeriments de l’Agència Tributaria.

 

peligro