CONMASAGRUP, empresa distribuïdora de material per a l'instal·lador professional, va reunir, al Mas de Sant Lleí de Vilanova del Vallès, a un grup molt nombrós de clients, per a celebrar la 9a edició de la FIRAFESTA.

Acompanyats pels proveïdors més representatius del sector, va organitzar un esdeviment únic on el professional participava d'una jornada lúdico festiva en un entorn idil·lic i diferent.

Formacions tècniques amb BAXI, SIMON i JUNG, conferències sobre economia de la mà del prestigiós economista i consultor Gonzalo Bernardos, tast de vins i formatges amb un important assessor gastronòmic com és Carles Font, activitats de lleure amb simuladors i ulleres de realitat virtual, actuacions i música en directe, al·lucinants vols d'helicòpter pel Vallès i per acabar, la Conferència final de la mà del conegut conferenciant, formador i escriptor Victor Küppers, varen ser la part de la FESTA i un passeig pels diferents estands, situaven als instal·ladors, en la part més comecial de la FIRA.

Activitats, xerrades, formacions, coneixement, sortejos, novetats, gastronomia... feina i plaer varen compartir, al llarg de la tarda del 6 de juliol, una bona estona amb els professionals i fabricants del sector.

Un gran èxit de participació i d'assistència en un espai meravellós envoltat de natura, on els clients de Conmasagrup varen poder gaudir d'una 9ª edició memorable de la FIRAFESTA.

 

CLIENTS3