FENIE ENERGIA WEB

Benvolgut associat, et convidem a la jornada que celebrarem a l'Escola Gremial el dimecres dia 4 d'octubre i que té per finalitat ajudar-vos i presentar un projecte consolidat com és Fenie Energía. 

Creiem que és una oportunitat única per participar en la comercialitzadora dels instal·ladors. Aconseguireu fidelitzar els vostres clients, crear nous ninxos de mercat i assessorar-los en l'àmbit de l'energia.

2.500 agents (instal·ladors) en l'ambit nacional no poden estar equivocats. I això es comprova quan veus que en 7 anys, Fenie Energia ha passat de ser una petita comercialitzadora, a ser una de les líders del mercat amb una facturació anual a l'any 2.016 de 300 Milions d'euros

No és vendre energia solament, es vendre transparència, confiança, eficiència, senzillesa. Cal fer el pas d'instal·lador a assessor energètic i el GremiBCN us vol ajudar.

És per això que us animem a venir a aquesta jornada, on tindreu l'oportunitat de veure de primera mà quines possibilitats us donem per fer aquest canvi i donar un valor afegit al vostre client habitual o captar de nous. 

Si esteu interessats, apunteu-vos al següent enllaç. 

No us arrepentireu!!

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvuz8uRsS15tyO2x4B3tRwdrr3nmr8RzqhPlBH8rkyZoJK_Q/viewform