El passat 7 de març va tenir lloc la inauguració de la nova aula de telecomunicacions, patrocinada per l’empresa UNEX. A la inauguració hi van assistir en representació del Gremi de Barcelona el Sr. Francesc Balagué i Daniel Carrasco i per part d’UNEX la Sra. Neus Más, Ángel Nieto y Javier García, a més dels representants de l’Escola, Albert Soriano y Toni Andrades com a coordinador de l’àrea de telecomunicacions.

aula UnexLa remodelació de l’aula-taller de telecomunicacions ha consistit en la renovació de la cartelleria, l’enllumenat, la pintura i totes les instal·lacions fixes i canalitzacions que configuren aquest espai de pràctiques tan exclusiu del nostre centre de formació.

Tot i que va ser un acte senzill, es va posar un cop més de manifest la necessitat d’una formació d’alt nivell dels professionals i la importància de treballar i estudiar amb els equips, materials i recursos que els professionals es troben al mercat de treball, per tal d’acostar la formació a la realitat laboral.

Agraïm novament des de l’Escola i el Gremi la implicació que UNEX ha mostrat sempre en la formació d’actuals i futurs instal·ladors del sector que desenvolupa l’Escola des dels seus inicis.