El 21 de juny, Conmasa va celebrar la 10a edició de la FIRAFESTA.

En un entorn meravellós i senyorial com és la finca d'estil renaixentista del “Mas Cabanyes” d'Argentona, els clients, proveïdors i personal de l'empresa, varen gaudir d'un dia molt especial envoltat de natura, encant i diferents activitats de lleure, comercials i de formació.

La “FIRAFESTA” de Conmasa és un esdeveniment únic on es combina l'oci amb la feina aportant un valor diferent de la trobada de manera que l'instal·lador es distreu, aprèn, coneix, comparteix i s'ho passa bé, en un entorn distès i molt agradable.

Acompanyats dels proveïdors més representatius del sector com són: Airzone, Aiscan, Arco, Baxi, Beneito&Faure, Bjc, Caleffi, Cillit, Dewalt, Ducasa, Espa, Eurofred, Fermax, Filtube, Fluidra, Geberit, Presto, Hager, Hansgrohe, Honeywell, Irsap, Italsan, Jung, Junkers-Bosch, Legrand, Miltitubo, Nousol, Novolux, Prilux, Rehau, Roca, Roth, Rothenberger, Saunier Duval, Sfa Sanitrit, Simon, Soler&Palau, Teka, Thermor, Toshiba, Tucai, Uponor, Unex, Viessmann, Walraven i Wirquin, es varen fer Xerrades Tècniques i exposició comercial dels diferents proveïdors.

Activitats de lleure amb mags, simuladors, jocs i vols en helicòpter una proposta gastronòmica exclusiva mitjançant parades de mercat, degustacions i tasts. Un ambient molt exclusiu que va finalitzar amb un magnífic sorteig de regals i l'actuació del conegut showman i actor José Corbacho que amb la seva professionalitat, va fer passar una bona estona al nombrós públic assistent, posant punt final a la FIRAFESTA.

D49 1045 infojorditarres.es 800x532

Conmasa, empresa de distribució majorista de material elèctric, fontaneria, climatització, sanejament i energies alternatives, ha obert una delegació a Palafrugell.

Amb aquesta, ja disposaran d'onze punts de venda del grup repartits entre Girona, Barcelona i Tarragona.

palaf 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Conmasa Palafruguell passa a desenvolupar la seva activitat comercial a les instal·lacions situades a: Zona Ind. Paratge Brugueres, Carrer Alzina Surera, nau 1, 17200 Palafrugell, Girona

Des d'allà, vol oferir un servei excel·lent a la zona en tots els àmbits en el qual són especialistes, tant en l'àmplia gamma de productes que disposen, com en la capacitat de servei, assessorament tècnic i experiència professional.

La voluntat de Conmasa és la d'enfortir i augmentar les relacions comercials des d'aquests més de 50 anys d'experiència al servei de l'instal·lador professional.