logo bcn grande El Gremi d'Instal·ladors de Barcelona es converteix en PUNT D'ATENCIÓ DE TÜV RHEINLAND (Organisme de Control Autoritzat) per a tramitar els seus expedients i qualsevol gestió tècnica d'inspecció com a Organisme Autoritzat al RASIC (Registre d'Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya). tuv rheinland

El Gremi d'Instal·ladors de Barcelona, nova oficina i PUNT D'ATENCIÓ DE TÜV RHEINLAND a Barcelona.

TÜV Rheinland va signar el 8 de juliol de 2010 un Acord amb el Gremi d'Instal·ladors de Barcelona.

L'acord té per objecte l'establiment d'una oficina de TÜV Rheinland al Gremi d'Instal·ladors de Barcelona al C/. Bruc, 94 de Barcelona per al desenvolupament de l'activitat d'Informació, Formació, Tramitació, i Punt d'Atenció i Servei de TÜV Rheinland.

El Gremi d'Instal·ladors de Barcelona es converteix així en una altra Oficina i Punt d'Atenció de TÜV Rheinland (organisme de control autoritzat) per tramitar expedients i qualsevol gestió tècnica d'Inspecciño com Organisme Autoritzat en el RASIC (Registre d'Agents de la Seguretat Industrial a Catalunya).

Amb l'entrada en vigor de la Nova Llei 9/2014 de Seguretat Industrial, TÜV Rheinland, juntament amb el Gremi d'Instal·ladors de Barcelona, ajudaran a reduir les càrregues administratives, simplificant les tramitacions i amb una política de preus i oferta de serveis amplia per a tots els instal·ladors agremiats i encara no agremiats.

TÜV Rheinland ofereix una solució eficaç per a la nova metodologia de tramitació i inspeccions, amb l'experiència de més de 25 anys i les més avançades eines/plataformes testades i autoritzades de gestió.

Així mateix oferim, també des d'aquesta nova ubicació al Gremi d'Instal·ladors de Barcelona, qualsevol gestió i tràmit que precisin de TÜV Rheinland sense necessitat de desplaçar-se a qualsevol de les nostres oficines. Oferint totes les gestions d'OCA i les Declaracions responsables relatives als tràmits de les instal·lacions elèctriques, gas, frigorífiques, pressió, RITE, ascensors, energètiques, etc. El nostre servei permet obtenir avantatges significatives amb un servei a mida en el centre de Barcelona.

Aquesta nova oficina al Gremi d'Instal·ladors de Barcelona, els aportarà rapidesa i agilitat en les tramitacions de forma efectiva, així com estalvi de temps i costos amb flexibilitat de pagament per als agremiats i clients habituals de TÜV Rheinland.

Així mateix, informem que com la resta d'agremiats dels gremis pertanyents a AGIC disposen de preus especials en totes les inspeccions inicials i periòdiques, així com en revisions/inspeccions i serveis tècnics relacionats de les instal·lacions per tercera part independent.

Aquesta oficina aporta més valor afegit i mantindrà el servei de consultes tècniques en qualsevol moment i gestió immediata de les planificacions i treballs posteriors a realitzar.