El preu de l’energia elèctrica ha assolit màxims històrics al llarg dels darrers mesos, convertint-la en un cost al que cal parar cada cop més atenció.

La seva gestió representa un desafiament considerable pels sectors on la disponibilitat i el preu d’aquest recurs són una prioritat.

Pot semblar que aquestes pràctiques són pròpies de sectors industrials i estan allunyades de la realitat dels negocis que ens són més propers, però tenen plena aplicació en entorns com el domèstic o el terciari.

Es poden aplicar criteris d’estalvi energètic a nivell d’enllumenat de façanes, d’enllumenat interior, del control de qualitat de l’energia, de l’aplicació de sistemas de regulació, detecció i control, etc…

Els criteris abans esmentats són només alguns exemples de les inciatives que es poden aplicar a activitats, com el petit comerç, els centres esportius, mèdics, culturals, educatius o de lleure, o bé a hotels, oficines, tallers, parkings o negocis de restauració.

Les intervencions necessàries per assolir els estalvis potencials s’han d’estudiar en cada cas, però sens dubte representen una oportunitat de negoci pel teixit d’empreses instal·ladores profesionals.

Algunes d’aquestes solucions passen per la instal·lació de: sistemes LED, detectors de moviment i presència, protectors de sobretensions, sistemes de control domòtic, etc…

En aquest entorn, Prodelec ofereix el seu assessorament, per analitzar els rendiments actuals de les instal·lacions elèctriques, acompanyant a l’instal·lador en l’aplicació dels criteris d’eficiència energètica que permetin obtenir un rendiment òptim de les esmentades instal·lacions.

Consultan’s com et podem ajudar

www.prodelec.es

APORTAMOS SOLUCIONES A TUS PROYECTOS DE ILUMINACIÓN

En los últimos años, el mundo de la iluminación ha sufrido una auténtica revolución tecnológica, que ha cambiado para siempre el modo de resolver y ejecutar las instalaciones, tanto a nivel funcional como de diseño.

La irrupción de la tecnología LED y las opciones de optimización, programación, regulación y control que tiene asociadas, obligan a los profesionales implicados a tener un alto nivel de especialización para aprovechar todas sus ventajas.

El Córner reúne a un equipo de profesionales preparados para dar respuesta a las dificultades que plantea dicha especialización, y se concreta en un espacio físico en el que experimentar con las mejores soluciones en iluminación, acompañando al profesional de la instalación en la resolución de sus proyectos de lighting.

Consulta en este link el catálogo de El Córner.

El Córner es una marca de Prodelec

www.elcornerlighting.com

www.prodelec.es